top of page

Hilde Iren brenner for et levende sentrum på Kvamskogen

Med lokalproduserte varer, sterk tradisjon og godt håndtverk tilbyr Landhandleriene en unik handleopplevelse for sine kunder. I dag består Landhandleriene av fem butikker: Evanger, Kvamskogen, Herand, Mjøsvågen og Bellevuebakken. I denne artikkelen får du bli kjent med damen bak Landhandleriet på Kvamskogen.

Bilde: Hilde Iren dagligleder på Kvamskogen Landhandleri


Her på Kvamskogen har vi tilpasset sortimentet etter det kundene våre vil ha. De fleste kundene våre er enten hyttefolk eller turister på gjennomreise, forteller Hilde Iren Ulland.

Hilde er daglig leder på Kvamskogen Landhandleri, og har jobbet her helt siden oppstart. Hun er oppvokst i nærområdet og har alltid hatt et forhold til Kvamskogen. Med et brennende ønske om å skape et levende sentrum på Kvamskogen, trives hun svært godt i jobben sin.

For mange er det en velkjent rutine med en softis på benkene utenfor Landhandleriet på Kvamskogen. Er det fint vær kan du garantere at du finner hyttefolket i solsteiken langs husveggen. De fleste som har vært på Kvamskogen har et forhold til “Naffen”, men for de som ikke har vært der på noen år, kan det være en fin overraskelse å gå inn døren.

Bilde: Softis på Kvamskogen.


Vi har jo mange stamkunder som handler ting de ellers ikke ville fått i vanlige butikker. I tillegg er det også viktig for oss å kunne tilby et godt sortiment innenfor dagligvare for hyttefolket. Spesielt siden vi er åpen alle dager i året utenom første juledag og første nyttårsdag, forteller hun.

Opplevelsen av det nære, det unike og det personlige står i sentrum, med delikatessevarer som ost og spekemat og lokal Most og Cider.


Bilde: Stort valg av lokalt produsenter av Most og Cider


I tillegg har de fokus på det lokale, og med gode samarbeidspartnere fra lokale gårder og produsenter kan Landhandleriet på Kvamskogen tilby alt fra lokalprodusert juice og saft til nybakte brød. I sesongen har de også friske jordbær rett i fra den lokale åkeren.


Bilde: Smakfulle Jordbær og bringebær i sesongen.

Når folk skal på hytten er det ofte rom for å kose seg litt ekstra. Derfor er det viktig for oss å ha gode kvalitetsvarer som våre kunder setter pris på,

Mange som kjører forbi, kommer gjerne innom for første gang fordi de mangler en enkelt vare som de har glemt å kjøpe. De fleste blir da overrasket over både utvalget og atmosfæren på Landhandleriet, og mange ender opp med å plukke med seg noen lokale godsaker.


Vi opplever at de faste kundene våre er veldig takknemlig og glad for at vi er her. De er opptatt av kvalitet og kortreist mat, og vi er glad for at vi kan bidra til et levende sentrum her på Kvamskogen, forteller Hilde.

674 views0 comments

Comentários


bottom of page