top of page

Søndagstur fra Bellevuebakken til Fløyen og tilbake

Er det fint vær på en søndag kan Emilie, som jobber på Bellevuebakken Landhandleri, anbefale en tur på rundt 1 time. Perfekt for barnefamilier med eller uten barnevogn, da det er asfalt og turvei fra start til slutt.Søndager er det ikke soneparkering i Bergen sentrum, derfor er det en god løsning å parkere langs veien i Nystuveien rett ved Bellevuebakken Landhandleri.


Ta turen innom oss for påfyll av lunsj, kaffe og noe søtt


Vi lager turmaten for deg!

Påsmurte rundstykker med ost og skinke, kanelsnurrer eller sjokoladekjeks. Bellevuebakken landhandleri kan tilby en rekke alternativer til nistepakken. Til å drikke kan vi anbefale en varm kaffelatte eller kakao om det er litt kjølig ute. Vi kan også friste med små juice-kartonger som passer fint i sekken for både stor og liten.Veibeskrivelse


Kun 15 minutter unna Instagram-vennlig utsikt over den sørlige delen av Bergen. Her anbefaler vi å ta opp nisten og nyte utsikten.

Vi velger å starte ved 141 m.o.h Bellevuebakken Landhandleri. Kjøp de forfriskningene du trenger for så å fortsette til høyre når du går ut av butikklokalet. Følg veien til du på høyre side skal se en oppslagstavle og en vei som går oppover til høyre. Du skal raskt kunne få øye på Svartediket. Følg veien, du er på rett sted. Turen har noen benker og utkikkspunkter. La barna finne de mange snarveiene som finnes langs veien, her er det mye å se, plukke og samle. Når du har gått i ca. 15 minutter skal du komme til en flate. Her er det blitt populært å ha med seg hengekøye, det er nemlig flere passende steder å slå seg ned for en pause eller en matbit. Dette stedet har fin utsikt over den sørlige delen av Bergen. Vi avslutter turen på 413 m.o.h ved lekestativet på Fløyen.


Kilde: www.google.maps.no/

Comments


bottom of page