top of page

Monika brenner for å gi kundene en helt unik handleopplevelse

Med lokalproduserte varer, sterk tradisjon og godt håndtverk tilbyr Landhandleriene en unik handleopplevelse for sine kunder. I dag består Landhandleriene av fem butikker: Evanger, Kvamskogen, Herand, Mjøsvågen og Bellevuebakken. Vi inviterer deg inn bak dørene til Evanger Landhandleri.


Bilde: Monika er butikkleder på Evanger Landhandleriene

Det jeg liker spesielt godt med jobben min er at jeg kontinuerlig lærer nye ting. I en butikk som dette er det virkelig rom for nye smaksopplevelser, forteller Monika.

Evanger Landhandleri har mange faste kunder, men det er også et typisk stoppested både for turister og hyttefolk. Butikken i seg selv er en opplevelse som byr på alt fra lokale råvarer og delikatesser, til nystekte surdeigsbrød.


Vi er kjent for kanelsnurrene vi har. Det er mange som stopper her bare for å sikre seg et par. I tillegg baker vi ferske surdeigsbrød og det er det mange som setter stor pris på, forteller Monika Dereń.

Bilde: Kanelsnurrer laget på Evanger Landhandleriene


Monika er butikkleder på Evanger Landhandleri og har jobbet der i åtte år. Hun elsker jobben sin og brenner spesielt for å gi kundene den unike handleopplevelsen. I Landhandleriet har de også en egen pølsemaker, og med slik kunnskap i hus, var det ingen tvil om at de måtte satse på egenproduserte delikatessevarer. De har nå egenproduksjon av spekeskinke, fenalår og korv, i tillegg til at de lager nydelig pinnekjøtt til jul.


Jeg elsker jobben min. Vi har så gode kunder, både faste og nye. De nye kundene blir ofte overrasket når de kommer inn i butikken fordi det er så mange varer de ikke får tak i andre steder. Ofte kommer kunder innom for å låne toalettet, men så er det så koselig her at de velger å handle og slå av en prat, forteller hun.

I tillegg til å være leder i butikken på Evanger, hjelper hun til i bakeriet når bakeren har fri. Hun baker nydelige surdeigsbrød, rundstykker og boller, og sammen med Valentina fra Bellevuebakken Landhandleri baker hun også Nordlandslefser og Vossakling.


Bilde: Monika og Valentina baker Vossakli på Evanger Landhandleri

Sommersesongen er høysesong. Det er mange turister både fra Norge og utlandet som ønsker å stoppe på Landhandleriet. Det setter de ansatte stor pris på.


Vi har både lokalt kjøtt og lokal fisk som gjør at kundene velger oss. Vi har fisk fra Bolstad som virkelig er den beste og ferskeste fisken. Disse produktene er det få som selger og derfor er det ekstra stas at det er noe vi kan tilby, sier Monika entusiastisk.

Bestiller varer på etterspørsel

I likhet med de andre Landhandleriene kan Evanger også bestille varer som kunder etterspør, noe som er til stor glede for de faste kundene. Her kan de få varer de ellers ikke ville fått.


I forrige uke fikk vi en forespørsel om vi kunne bestille inn en spesiell type bacon fra Italia og da ringte jeg Valentina på Landhandleriet i Bellevuebakken, siden hun er fra Italia. Da hjalp hun meg med å bestille inn det. Kunden var utrolig fornøyd med servicen, forteller Monika

I butikken har de et nydelig sortiment med utvalgte delikatesser fra blant annet Evanger Pølsefabrikk, Ostegården og Haugen Gårdsmat. I tillegg er det viktig for dem å alltid tilby frisk frukt og ferske grønnsaker. Når det kommer til delikatessevarer som ost og pølse prøver de å variere litt på sortimentet slik at de faste kundene alltid vil finne noe nytt og spennende i butikken.


Her pleier jeg og Valentina å samarbeide om å finne de beste produktene som sørger for gode smaksopplevelser hos kundene. Vi snakker sammen nesten hver dag om ting som dette. Vi har et tett samarbeid på tvers av butikkene og det er det som gjør det så vellykket, forteller hun.


532 views0 comments

Коментарі


bottom of page