Velkommen til Evanger Landhandleri

Landhandleriet mellom fjell

Hver fredag og lørdag kommer Jon innom bakeriet for å lage økologiske brød og rundstykker. Ikke glem å få med deg kanskje verdens beste kanelsnurrer. Her kan det være lurt å bestille på forhånd, for disse får bein å gå på. Monika er tidligere pølsemaker og har lenge jobbet på det som i sin tid ble kalt Vestlandske Salslag. Med denne bakgrunnen måtte vi jo satse på egenproduksjon av spekepølser og korv.

"Vi vil skape liv i bygda"

I tillegg selger vi en rekke smakfulle varer fra Evanger Pølsefabrikk, Verpelstad, Ostegården, Tysse Gård og mange flere. På vår interiøravdeling finner du varer som passer både til fest og hverdags, vi leverer blant annet varer fra Mille Moi, Miljøgården, men også en rekke lokale varer. Hver uke kan du finne noe nytt og spennende. Velkommen til en hyggelig handel hos oss.

Bjørn Dyrkolbotn

"I år som alle år spiste vi det fantastiske pinnekjøttet fra Evanger. Vi har alltid vært utrolig godt fornøyd både med kvalitet og ikke minst servicen de yter i butikken. Like hyggelig hver gang og alltid noe nytt. Kan anbefale å prøve ut ølet og favoritten var uten tvil skifer øl :) Så da er det bare å ønske fortsatt god jul og Evanger landhandleri er absolutt verdt et besøk :)"

Sveinung Riber

"Evanger Landhandleri må berre opplevast, er slik ein vaks opp med landhandleri i Mønshaugen på 60 og 70 talet! Lokten av adl spesielle maten og syne av adl goa drikko, og samtidig dan goe praten med dei som betjene bak disjen gjer da te at ein føler dei goe 60 og 70 åra på ny. Ei oppleving eg på da aller sterkaste vil anbefala adle til berre å få nyta. Rett og slett ein frisone te å konna setja seg ned og konn nyta da. Ein riktig god sommar te deko adle pao Evanger Landhandleri! De gjer noko spesielt, takk te deko fy da :-)!"

Kjersti Cecilie Johnsrud

"Ved en tilfeldighet stoppet vi innom på veg til ferie. Og du store tid for en butikk. Anbefaller ALLE som er i nærheten der til å ta turen innom. Alle mine venner her på østlandet har fått høre om dere-og håper de alle tar turen innom om de skal vestover"

Her finner du oss

Velkommen til Evanger Landhandleri, et trivelig stopp langs E16 på vei til og fra Voss. (Se kart under for detaljert informasjon)

Åpningstider

Mandag: 10:00 til 18:00

Tirsdag: 10:00 til 18:00

Onsdag: 10:00 til 18:00

Torsdag: 10:00 til 18:00

Fredag: 10:00 til 20:00

Lørdag: 10:00 til 18:00

Søndag: Stengt


Begrensede åpningsider i helligdager

Sjekk facebook for oppdatering